uvařila 29. 4. 2019 14:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 4. 2019 14:19
mouka hladká, smetana ke šlehání, majonéza, mléko, žloutek, droždí, cukr, cukr vanilkový, rum, sůl, tvaroh, cukr, žloutek, kůra citronová, rozinky, mouka hladká, cukr, máslo, vejce, máslo, rum
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit