uvařila 15. 10. 2009 19:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 10. 2009 19:15
šmakoun, pasta tandoori, olej olivový, pórek, jidášovo ucho, rajče sušené, olivy černé, zelí čínské, cibule, česnek, zázvor, bujón houbový, ústřicová omáčka, omáčka chilli, pepř, omáčka chilli sladkokyselá, sůl,
Vyzkoušeli jsme, jak vaří kuchař národního týmu: Martin Svatek v Táboře nabízí gastronomický zážitek za přijatelnou cenu
Jak na tradiční Masarykovo cukroví? Dokonalému výsledku prospěje namočení ořechů i odležení těsta, pak bude chuť božská
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé