uvařila 29. 4. 2016 19:08
Uvařený bůček obalíme v marinádě a zabalený do alobalu uložíme na 5 dní do lednice
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 4. 2016 19:08
Uvařený bůček obalíme v marinádě a zabalený do alobalu uložíme na 5 dní do lednice
bůček vepřový, mrkev, petržel, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl, omáčka chilli sladká, olej, paprika sušená sladká, česnek granulovaný, kmín drcený, sůl, alobal, mouka hladká, vejce, strouhanka, sádlo
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky