uvařila 29. 4. 2016 19:08
Část naloženého bůčku můžeme nakrájet na tenké plátky a podávat jako studenou chuťovku s pečivem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 4. 2016 19:08
Část naloženého bůčku můžeme nakrájet na tenké plátky a podávat jako studenou chuťovku s pečivem
bůček vepřový, mrkev, petržel, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl, omáčka chilli sladká, olej, paprika sušená sladká, česnek granulovaný, kmín drcený, sůl, alobal, mouka hladká, vejce, strouhanka, sádlo
Kuchařem roku je Lukáš Čížek z Vrchlabí. Nejlepší cukrářkou se stala Anna Marvanová. Porotu okouzlila tímhle dezertem!
Recept na išelské dortíčky: Tradiční cukroví s ořechovou náplní voní po čokoládě a chutná fantasticky
Jak chutnají nejdivnější jídla světa? Hořko na patře, odér čpavku, to je žralok po islandsku