uvařil 6. 8. 2011 15:33
metanové fazolky s hovězím masem a máslovými brambůrky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 6. 8. 2011 15:33
metanové fazolky s hovězím masem a máslovými brambůrky
svíčková hovězí, fazolky zelené, rama cremefine, smetana na vaření, mléko, mouka hladká, cibule, mrkev, petržel, nať petrželová, máslo, sůl, pepř bílý, olej olivový, tymián, rozmarýn, jalovec, koření nové koření
Rebarborový crumble je snadný a rychlý. Stačí vylepšit drobenku o pár ingrediencí a šťavnatá sladkokyselá chuť moučníku vás dostane
Drožďová pomazánka jako dokonalá zdravá pochoutka: Chuť vylepší kromě cibule i salám a jedna obyčejná surovina
Deep fried butter aneb Smažené máslo: Kousky másla v křupavém těstíčku jsou sladkým pouťovým hitem z Ameriky