uvařila 1. 9. 2012 12:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 9. 2012 12:04
panenka vepřová, olej olivový, sůl, pepř mletý, hořčice plnotučná, vývar kuřecí, máslo, mouka hladká, brambory, olej olivový, sůl, pepř mletý, kmín celý, podravka, karotka baby, dýně špagetová, koření grilovací, sůl, pepř mletý, máslo, olej olivový, petrželka
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky