uvařila 1. 9. 2012 12:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 9. 2012 12:04
panenka vepřová, olej olivový, sůl, pepř mletý, hořčice plnotučná, vývar kuřecí, máslo, mouka hladká, brambory, olej olivový, sůl, pepř mletý, kmín celý, podravka, karotka baby, dýně špagetová, koření grilovací, sůl, pepř mletý, máslo, olej olivový, petrželka
Španělské ptáčky z vepřového masa: Aroma jim dodá pikantní hořčice, barvu tmavá jíška a na stole jsou do hodiny
Sladké nebe v hubě: Nejlepší kynuté koláčky, po kterých se jen zapráší!
Retro okénko: Cikánský krém se dělával jako levnější náhrada pařížské šlehačky. V dortech a moučnících skvěle funguje dodnes