uvařila 22. 12. 2011 10:36
Uz je to hotove
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 12. 2011 10:36
Uz je to hotove
tvaroh, mléko, olej, vejce, cukr, cukr vanilkový, sůl, mouka hladká, prášek do pečiva, prášek do pečiva, mák mletý, máslo, med, rozinky, vejce, esence mandlová, jablko, cukr, citron, skořice, voda, cukr moučkový, rum
Balkánský ajvar byl původně náhražkou kaviáru. Víte, jak si tuhle paprikovou pomazánku připravit?
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni