uvařila 3. 5. 2020 14:51
Šneci pťed pečením
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 5. 2020 14:51
Šneci pťed pečením
mouka polohrubá, mouka hladká, cukr moučkový, cukr vanilkový, droždí sušené, mléko, máslo, žloutek, mléko, pudink vanilkový, cukr krupice, máslo, rozinky
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Sladké devadesátky a slavné porevoluční dobroty: Také jste žvýkali Hubba Bubba a míchali si Tang?
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu