uvařila 12. 7. 2014 22:54
Závin nakrájíme zubatým nožem na silné kolečka a položíme na plech s pečícím papírem.Potřeme vejcem a pečeme dozlatova
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 7. 2014 22:54
Závin nakrájíme zubatým nožem na silné kolečka a položíme na plech s pečícím papírem.Potřeme vejcem a pečeme dozlatova
tuk hera, mouka hladká, mouka žitná chlebová, voda, žloutek, ocet, sůl, cuketa strouhaná, slanina gazdovská, kmín celý, cibule, olej, sůl, ocet, cukr, pepř mletý, mouka hladká, strouhanka, čerstvé bylinky, vejce, semínka lněná
Podzimní Dny Marianne se blíží: S mobilní aplikací budou nákupy zábava
Potraviny, které máte za prošlé, můžete jíst. Stačí si zapamatovat, jaké datum na etiketě je důležité
Liptovské droby: Křupavou klobásku z brambor zjemní škvarky a navoní majoránka. Dobrota z podhůří Tater je jednoduchá, a přitom levná