uvařila 30. 3. 2010 08:53
směs mřížkově na těstu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 3. 2010 08:53
směs mřížkově na těstu
vejce, cukr krupice, olej, mouka polohrubá, cukr vanilkový, kypřící prášek, kakao, voda, tvaroh, vejce, cukr vanilkový, cukr, pudink vanilkový, rum, mléko
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit