uvařila 16. 6. 2014 11:10
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 6. 2014 11:10
olivy černé, kapary, ančovičky v oleji, česnek, šťáva citronová, kůra citronová, bazalka čerstvá, olej olivový, pepř mletý, ančovičky v oleji, sýr tvrdý, meloun galia, šunka sušená, maso mleté, sůl, pepř, česnek, pažitka, kečup ostrý, bazalka čerstvá, rozmarýn, tymián, koření oregáno
Mrkvové minikoláčky s povidly: Sladká mrkev nahradí cukr, jsou báječně šťavnaté a neuvěřitelně vláčné a chutnají božsky
Zpěvák Freddie Mercury miloval indickou kuchyni a nejvíc si oblíbil tento britský slaný koláč s masem
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí