uvařila 7. 2. 2014 15:00
Vejce rozšleháme se smetanou,přidáme mozzarellu a vmícháme do osmažené směsi.Necháme srazit,ochutíme a podáváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 2. 2014 15:00
Vejce rozšleháme se smetanou,přidáme mozzarellu a vmícháme do osmažené směsi.Necháme srazit,ochutíme a podáváme
mouka polohrubá, prášek do pečiva, smetana, vejce, čerstvé bylinky, sůl, uzené moravské, olej, cibule lahůdková, sýr mozzarella, vejce, smetana, sůl, pepř mletý
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na tu nejlepší bublaninu. Takhle bude krásně nadýchaná!
Bramborové knedlíky natáhnou báječnou chuť od švestek i máku. Rozpuštěné máslo pak dovede pokrm do gastronomického nebe
Sladká školní svačinka podle Jamieho Olivera: Sušenky z ovesných vloček voní skořicí a děti si je zamilují