uvařil 14. 7. 2016 23:26
Špekáčková variace na spetzofai
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 14. 7. 2016 23:26
Špekáčková variace na spetzofai
špekáček, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, zelená pálivá paprika, rajče, pyré rajčatové, feferonka, cibule červená, česnek, olej olivový, víno červené, cukr, bobkový list, paprika čerstvá červená, sůl, pepř
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Sladké devadesátky a slavné porevoluční dobroty: Také jste žvýkali Hubba Bubba a míchali si Tang?
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu