uvařila 11. 4. 2016 21:27
Špenát z medvědího česneku s výpečky z vepřové plece
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 4. 2016 21:27
Špenát z medvědího česneku s výpečky z vepřové plece
list medvědího česneku, smetana, mouka hladká, sůl, plec vepřová, voda, sádlo, cibule, česnek, kmín celý, paprika sušená sladká, pepř mletý, sůl
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
V USA povolili prodej masa vypěstovaného v laboratoři z buněk živých zvířat. K dostání bude zatím jen v luxusních restauracích
Retro vaření s Kristinou: Upečte si jednoduchý sýrový koláč podle receptu z roku 1939!