uvařila 23. 5. 2011 17:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 5. 2011 17:36
brambory, rozmarýn, sůl, pepř, tymián, petrželka, rukola, maso mleté, hlíva ústřičná, olej olivový, paprika sušená sladká, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, česnek, cibule, cuketa, slanina, strouhanka
Kde jsou v Praze nejlepší smažáky? Nadchla nás obyčejná hospůdka na Vinohradech, smažák za 159 Kč byl boží
Estonský věnec kringel: Severský vánoční moučník je krásně vláčný, omamně voní skořicí a příprava je překvapivě snadná
Jak využít zbylé knedlíky: Klasikou je osmažit s vejci, ale dobře poslouží i do salátů, karbanátků nebo nasladko