uvařil 11. 4. 2015 19:59
Plíčky od hajného ze „Šlajfu“
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 4. 2015 19:59
Plíčky od hajného ze „Šlajfu“
plíce vepřové, slezina vepřová, srdce vepřové, bok uzený, mrkev, petržel, celer, cibulka jarní, cibule, česnek, smetana zakysaná, rozmarýn, koření nové koření, pepř celý, jalovec, bobkový list, citron, cukr krystal, zázvor, mouka hladká, sůl, pepř, sádlo
Jak na žemlovku podle porotců MasterChef Česko? Pečivo předem opečte a mléko smíchejte se smetanou, říkají šéfkuchaři
Doktorka Kateřina Cajthamlová z pořadu Jste to, co jíte: Když chcete hubnout, nejdříve se zbavte toxických vztahů
Jak vařit levně? Vládní úsporná kuchařka nabízí kolem 50 receptů. Najdete zde bezpracný perník, langoše i domácí rohlíky