uvařil 24. 10. 2010 23:14
Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 10. 2010 23:14
Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou
hřbet srnčí, slanina uzená, máslo, koření divočina, mrkev, petržel, celer, slanina uzená, cibule, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, tymián, džem šípkový, víno červené suché, mouka hladká, pepř bílý, citron
Anglický šachovnicový dort Battenberg: Působivou sladkou mozaiku s meruňkovým džemem snadno zvládnete upéct i doma
Falešná svíčková z pečené dýně má krásnou barvu, jednoduše se dělá a chutná fantasticky
Vejmrda aneb jablečný křen: Oblíbený dip k ovaru je nejlepší z červených jablek, chuť mu dodá vývar