uvařil 24. 10. 2010 23:14
hřbet fixujeme potravinářským motouzem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 10. 2010 23:14
hřbet fixujeme potravinářským motouzem
hřbet srnčí, slanina uzená, máslo, koření divočina, mrkev, petržel, celer, slanina uzená, cibule, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, tymián, džem šípkový, víno červené suché, mouka hladká, pepř bílý, citron
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Italská kuchyně: Umíte připravit pravé italské těstoviny ravioli? Není to žádná věda
Kuře à la husa: Stačí přidat dost kmínu a použít trik s chlebovou patkou, pak téměř nepoznáte rozdíl
Šťouchané brambory: Jednoduchá klasika s osmaženou křupavou cibulkou a čerstvými bylinkami chutná fantasticky