uvařil 24. 10. 2010 23:15
před vložením do trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 10. 2010 23:15
před vložením do trouby
hřbet srnčí, slanina uzená, máslo, koření divočina, mrkev, petržel, celer, slanina uzená, cibule, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, tymián, džem šípkový, víno červené suché, mouka hladká, pepř bílý, citron
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Jak upéct kuře v troubě, aby chutnalo jako z grilu? Tajemstvím je pomalé pečení v pekáči s mřížkou, typickou chuť dodá směs koření
Pivní polévka ze středověku vypadá jako kaše, ale chutná skvěle a uvařená je do půlhodinky
Vejce Benedikt: Luxusní milionářská snídaně pro vyvolené? Připravte si ji doma!