uvařil 24. 10. 2010 23:15
před vložením do trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 10. 2010 23:15
před vložením do trouby
hřbet srnčí, slanina uzená, máslo, koření divočina, mrkev, petržel, celer, slanina uzená, cibule, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, tymián, džem šípkový, víno červené suché, mouka hladká, pepř bílý, citron
Lasagne z jedné pánve jsou hitem internetu: Nepotřebujete na ně bešamel, přitom báječně chutnají a hotové jsou do půl hodiny
10 nejlepších receptů na „zeštíhlující“ polévky: Najezte se, zahřejte se a zhubněte!
Vyrobili jsme doma žužu jako z pouti: S jahodovou příchutí vyšlo jen na 20 Kč, chutná skvěle a je bez chemie