uvařila 31. 1. 2013 16:29
omáčka se vaří v PH...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 1. 2013 16:29
omáčka se vaří v PH...
kýta srnčí, mrkev, nať petrželová, celer, jalovec, bobkový list, koření hřebíček, koření nové koření, vývar hovězí, brusinky, česnek, cibule, sůl, pepř, olej
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
5 nejlepších hrníčkových moučníků: Bez vážení upečete ořechovou bábovku, švestkový koláč nebo nadýchané koblihy
Reportáž: Občerstvení před fotbalem? Slavia dnes skóruje. Dali jsme si sekanou za 140 Kč, skvělý byl i červenobílý donut