uvařil 28. 2. 2016 21:20
Srnčí kýta se šípkovou omáčkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 2. 2016 21:20
Srnčí kýta se šípkovou omáčkou
kýta srnčí, špek uzený, vývar zvěřinový, cibule, mrkev, celer, marmeláda šípková, protlak šípkový, sůl, pepř, koření nové koření, jalovec, sádlo vepřové, máslo, mouka hladká
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 27. 9. 2024 20:00
Králík v marinádě podle starověkého receptu je báječně šťavnatý a křehký, sladkokyselá omáčka k němu skvěle ladí
Napoleon Bonaparte si oblíbil kuře Marengo: Jídlo, které pokaždé chutná jinak, protože ingredience se mění
Mrkvové řezy s tvarohem: Jemný, lahodný a neuvěřitelně vláčný moučník skvěle dochutí a navoní směs koření