uvařila 28. 7. 2011 18:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 7. 2011 18:04
brambory, sůl, vejce, vejce, mouka hrubá, krupice, solamyl, mrkev, petrželka, kotleta vepřová, sůl, pepř mletý, mouka hladká, zelí kysané, slanina anglická vcelku, cibule, olej, cukr, jablko, máslo, cukr krupice, víno
Ovocné osvěžení pro malé i velké: 10 skvělých domácích limonád, které musíte zkusit!
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
Cibule dává salátům tu správnou chuť. Jak zmírnit její štiplavost a jaké odrůdy jsou do salátů nejvhodnější