uvařila 23. 1. 2013 08:32
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 1. 2013 08:32
maso hovězí mleté, hořčice francouzská, omáčka worcesterová, tymián, sůl, pepř mletý, droždí, mouka polohrubá, cukr, sůl, vejce, vejce, mléko, máslo, semínka sezamová, sýr chedar, rajče cherry, salát ledový, kečup sladký, majonéza, cibule, česnek, okurka čerstvá, pepř, sůl, semínka dýňová
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř