Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
Ivace64 uvařila 24. 9. 2017 17:34 Šťouchané brambory s chorizo klobáskou, sýrem a červenou cibulí 0 0 Okomentovat
Se kterými přílohami z brambor nejspíše zhubnete? Výživová specialistka má tipy, které leckoho možná překvapí
Retro okénko: Jak na dokonalý rýžový nákyp se švestkami? S máslem, skořicí a citronovou kůrou chutná božsky
Okurka jako královna zeleniny je náročná a vybíravá. Nemá ráda mrazíky a slimáky, při správné péči se však odmění sladkými plody