uvařila 11. 6. 2018 10:26
Jak jsem napsala i v poznámce, dochutila jsem si to ještě přidáním čerstvých bylin. (V mém případě řeřichou)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 6. 2018 10:26
Jak jsem napsala i v poznámce, dochutila jsem si to ještě přidáním čerstvých bylin. (V mém případě řeřichou)
brambory, máslo, cibulka jarní, sůl, paprika, cuketa, hrášek, rozmarýn, pažitka, bazalka čerstvá, cibulka jarní, máslo, vejce
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky