uvařila 26. 8. 2014 19:33
Hříbkovou směs nalijeme do mikrotenem vyložené formy na srnčí hřbet a necháme ztuhnout v lednici do druhého dne
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 8. 2014 19:33
Hříbkovou směs nalijeme do mikrotenem vyložené formy na srnčí hřbet a necháme ztuhnout v lednici do druhého dne
houba hřib, deko, voda, želatina, želatina prášková, cukr krupice
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné
Jak snadno oloupat vejce natvrdo i jednou rukou: Stačí skořápku dobře naklepnout, důležitá je ale i teplota
Pomazánka maceška: Prvorepubliková delikatesa se dělá dodnes. Víte, z čeho?