uvařila 18. 8. 2009 17:16
Šumavská živáň
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 8. 2009 17:16
Šumavská živáň
plec vepřová, bok uzený, klobása, cibule, mrkev, celer, petržel, ředkvičky, olej, česnek, nať petrželová, nať celerová, slanina, sůl, pepř, majoránka, šalvěj, meduňka
Holka u plotny vaří: Jak na svatomartinské kuře à la husa? Se zelím a mini lokšemi chutná jako poctivá pečínka
Příběh jako z filmu: Aby uživila rodinu, začala Hana vařit a prodávat marmelády, co znala od babičky. Dnes ji chválí i Kašpárek
VIDEO: Eliška otestovala nejlepší burgery v Praze a za 255 Kč našla jeden opravdu obrovský a parádně šťavnatý