uvařila 1. 2. 2012 18:42
1.skelety uvaříme doměkka2.maso obereme a nakrájíme3.těstoviny dle návodu4.uzeninu a zeleninu nakrájíme a nastrouháme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 2. 2012 18:42
1.skelety uvaříme doměkka2.maso obereme a nakrájíme3.těstoviny dle návodu4.uzeninu a zeleninu nakrájíme a nastrouháme
skelet kuřecí, těstoviny, cibule, špek, klobása, okurky sterilované, libeček, vejce, hořčice, mléko kondenzované neslazené, sůl, pepř, sádlo, strouhanka,
Přezrálé banány jako skvělá surovina na pečení: Upéct z nich můžeme voňavou bábovku, klasický chlebíček i jednoduché lívance
Babské rady v kuchyni: Čím vyčistit mastný sporák a jak na ucpaný odpad bez chemie?
Omáčka z čerstvých okurek připomíná koprovku: Lehký pokrm na teplé dny, který voní bylinkami a osvěží kyselostí