uvařila 1. 2. 2012 18:53
podáváme s čerstvou zeleninou,salátem,nebo kyselým okurkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 2. 2012 18:53
podáváme s čerstvou zeleninou,salátem,nebo kyselým okurkem
skelet kuřecí, těstoviny, cibule, špek, klobása, okurky sterilované, libeček, vejce, hořčice, mléko kondenzované neslazené, sůl, pepř, sádlo, strouhanka,
Ovocné osvěžení pro malé i velké: 10 skvělých domácích limonád, které musíte zkusit!
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
Cibule dává salátům tu správnou chuť. Jak zmírnit její štiplavost a jaké odrůdy jsou do salátů nejvhodnější