uvařil 29. 12. 2014 12:58
Sváteční polévka z kachny („kaldoun“) paní hajné ze „Šlajfu“
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 29. 12. 2014 12:58
Sváteční polévka z kachny („kaldoun“) paní hajné ze „Šlajfu“
mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, nať celerová, droby kachní, maso kachní, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, máslo, mouka hladká, sůl, petrželka, vejce, smetana, strouhanka, ořech muškátový, majoránka, pepř, sůl
Valašské frgále podle Petry z MasterChefa: Recept na koláče, které rozplakaly i drsného porotce Radka Kašpárka
12 nejlepších švestkových koláčů: Zkuste to bez vážení, s tvarohem, pudinkem nebo s mákem!
Díky Malé pekárně jsem si splnila sen o vlastní cukrárně, říká Naďa Pohlreichová. Největší úspěchy slaví s makovcem