uvařil 30. 12. 2010 17:06
Sváteční vývar z jeleních žeber - základní surovina
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 30. 12. 2010 17:06
Sváteční vývar z jeleních žeber - základní surovina
žebra jelení, cibule, mrkev, petržel, celer, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, sůl, hrášek mražený
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní
Arnold Schwarzenegger si výjimečně dá vídeňský řízek, většinou ale jí veganská jídla a miluje dýňovou polévku
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček