uvařila 20. 2. 2012 13:11
Vepřové plněné švestkami,bramborové šišky a švestková omáčka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 2. 2012 13:11
Vepřové plněné švestkami,bramborové šišky a švestková omáčka
povidla švestková, švestky sušené, švestky, sůl, skořice, vývar z uzeného masa, koření hřebíček, cukr krupice, kůra citronová, smetana 12%, mouka hladká, máslo
Ve starověku mu přezdívali jablko bláznů. Víte, že lilek ve skutečnosti není zelenina?
Lanýžový olej fantasticky dochutí rizoto i míchaná vajíčka. A stačí ho jen pár kapek!
Na zeleninové špagety potřebujete jen jednu vychytávku. Ty nejlepší vyrobíte z cukety, brambor nebo červené řepy