uvařil 20. 9. 2021 11:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 20. 9. 2021 11:21
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, švestky, cukr krupice, pudink vanilkový, skořice, voda, kůra citronová, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, tvaroh měkký, cukr skořice
Španělské ptáčky z vepřového masa: Aroma jim dodá pikantní hořčice, barvu tmavá jíška a na stole jsou do hodiny
Sladké nebe v hubě: Nejlepší kynuté koláčky, po kterých se jen zapráší!
Retro okénko: Cikánský krém se dělával jako levnější náhrada pařížské šlehačky. V dortech a moučnících skvěle funguje dodnes