uvařila 11. 8. 2015 10:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 8. 2015 10:09
mouka hladká, mouka polohrubá, cukr moučkový, cukr vanilkový, droždí instantní, prášek do pečiva, žloutek, olej, mléko, rum, sůl, mouka polohrubá, cukr krystal, cukr vanilkový, máslo, švestky
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima