uvařila 4. 9. 2011 20:11
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 9. 2011 20:11
mouka hladká, mléko, olej, žloutek, cukr, sůl, alkohol, solamyl, droždí, kůra citronová, náplň maková, mléko, švestky, povidla švestková, smetana kysaná, cukr skořice, tuk, mouka hladká, strouhanka, cukr krupice, pudink vanilkový, prášek do pečiva
Japonské sushi a hry: Co jedí sportovci v Tokiu na letošní olympiádě a co naopak jíst nesmějí?
Německá zelňačka s klobáskou a karamelizovanými jablky zasytí a ještě si skvěle pochutnáme
Upekli jsme rebarborový koláč podle 100 let starého receptu od „Sandtnerky“: Starý návod slavné kuchařky skvěle funguje dodnes