uvařila 4. 9. 2011 20:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 9. 2011 20:12
mouka hladká, mléko, olej, žloutek, cukr, sůl, alkohol, solamyl, droždí, kůra citronová, náplň maková, mléko, švestky, povidla švestková, smetana kysaná, cukr skořice, tuk, mouka hladká, strouhanka, cukr krupice, pudink vanilkový, prášek do pečiva
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
Holka u plotny radí: Jak udělat skvělý meruňkový koláč i bez kynutí? Stačí znát dobrý recept!
Velikonoce podle horoskopu: Nejlepší mazanec upečou Raci, beránka Váhy a Blížence do kuchyně raději nepouštějte