uvařil 28. 9. 2009 20:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 9. 2009 20:31
hovězí zadní, zelenina kořenová, petržel, cibule, hořčice plnotučná, cukr, ocet, olej, máslo, slanina uzená, mouka, smetana ke šlehání, bobkový list, koření nové koření, pepř, šťáva citronová, sůl, vývar masový
Staročeské Vánoce ve skanzenech 2024: Kde ochutnáte perníčky, kde vánočku a kam za dětmi dorazí Mikuláš
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Jak na dokonalou křenovou omáčku podle Viléma Vrabce: Skvělé chuti pomůže vývar, žloutek i smetana