uvařila 12. 4. 2022 11:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 4. 2022 11:45
hovězí zadní, zelenina kořenová, petržel, cibule, hořčice plnotučná, cukr, ocet, olej, máslo, slanina uzená, mouka, smetana ke šlehání, bobkový list, koření nové koření, pepř, šťáva citronová, sůl, vývar masový
Jak se dostal hollywoodský herec Willem Dafoe do pražské polévkárny The Boršč? „Náhoda to nebyla, dal si i kvas,“ odtajnila nám majitelka
Pomazánka Palivec podle ČSN z roku 1964: Tvaroh vyšlehaný s pivem potřebuje čas na propojení s feferonkami
I dezert ze starého chleba může být úžasný: Chlebový pudink nahradí naši žemlovku. Víme, jak jej připravit!