uvařila 10. 5. 2015 11:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 5. 2015 11:47
těsto listové, špenát listový mražený, šunka, sýr gouda, smetana, olej olivový, cibule, česnek, vejce, pepř
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky
Pozor na bedly! Některé mohou být jedovaté, jiné jsou nejedlé, všímat si musíme hlavně jednoho znaku
Jednoduché borůvkové knedlíky na páře, které zvládne každý. Přelité máslem a posypané cukrem chutnají božsky