uvařila 8. 2. 2018 20:27
Tažený vývar s krupicovými knedlíčky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 2. 2018 20:27
Tažený vývar s krupicovými knedlíčky
skelet kuřecí, olej, sůl, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, cibule, česnek, zelenina kořenová, krupice, vejce, máslo, voda, petrželka
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 18. 9. 2024 12:33
Marinování a jak na to: Připravte si tři nejlepší marinády na kuře i steaky
Hospodská gulášová polévka: Mleté hovězí dodá skvělou chuť, paprika zase barvu, důležitý fígl je ve správném osmažení cibule
Čím nahradit drahé máslo při pečení: Pomůžou banány, dýňové pyré, jablka i škrob