uvařila 7. 9. 2019 20:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 9. 2019 20:02
osso buco, máslo, olej olivový, víno bílé suché, vývar masový, sůl, pepř, cibule šalotka, mrkev, celer, rajče cherry, mouka hladká, petržel, česnek, citron, rýže kulatozrnná, cibule šalotka, máslo, víno bílé, vývar masový, šafrán, sýr parmazán strouhaný
Perfektní buřtguláš nejen na chalupu: Buřty je dobré předem krátce orestovat a fígl je i ve správném množství cibule
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Naučte se vařit jako bohyně: Tady je 6 jednoduchých receptů, které vám pomohou začít