uvařila 1. 9. 2012 12:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 9. 2012 12:04
panenka vepřová, olej olivový, sůl, pepř mletý, hořčice plnotučná, vývar kuřecí, máslo, mouka hladká, brambory, olej olivový, sůl, pepř mletý, kmín celý, podravka, karotka baby, dýně špagetová, koření grilovací, sůl, pepř mletý, máslo, olej olivový, petrželka
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí