uvařila 8. 2. 2016 20:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 2. 2016 20:28
pečeně telecí, hořčice, sůl, pepř, olej, cibule, česnek, tymián, rozmarýn, víno červené, výpek z masa, sůl, pepř, cibule, česnek, cukr hnědý, protlak, pepř, smetana, máslo, brambory, slanina, cibulky sterilované, sůl, pepř, fazolky zelené
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr