uvařila 1. 8. 2011 14:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 8. 2011 14:17
kýta telecí, vejce, slanina uzená, sýr tvrdý, hořčice dijonská, olej, mouka hladká, strouhaný uzený sýr, sýr, sůl, pepř, mléko, prášek do pečiva, cibulka, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, pažitka, petrželka, libeček, brambory, pepř, sůl, jogurt bílý, citron, olej olivový, cibule
Večeře jako v luxusní restauraci: Steak Chateaubriand býval symbolem rozmařilosti! Troufnete si na jeho přípravu?
Jak na techniku restování, kterou si oblíbil i Zdeněk Pohlreich? Důležitá je příprava!
Šťavnaté švestky vyčistí střeva, zklidní nervy a dokonce pomůžou i s hubnutím!