uvařil 18. 8. 2014 13:30
suroviny omáčka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 8. 2014 13:30
suroviny omáčka
kýta telecí, víno bílé, mrkev, celer, cibule, šalvěj, bobkový list, rozmarýn, koření hřebíček, olej olivový, sůl, pepř, tuňák, ančovičky v oleji, žloutek, kapary, šťáva citronová, olej olivový extra virgin, sůl, pepř
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
MasterChef Česko 2023 opustil Péťa: Jsem na sebe hrdý, mám nabídky na dvě stáže a vaření v televizi, prozradil
10 tipů, jak si poradit se slimáky: Pomůže listí z ořechů, sůl i kávová sedlina