uvařil 18. 8. 2014 21:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 8. 2014 21:20
kýta telecí, víno bílé, mrkev, celer, cibule, šalvěj, bobkový list, rozmarýn, koření hřebíček, olej olivový, sůl, pepř, tuňák, ančovičky v oleji, žloutek, kapary, šťáva citronová, olej olivový extra virgin, sůl, pepř
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku je krásně šťavnatý a voňavý, jeho příprava je snadná i pro začátečníky
Pečeme s Ivou: Maličké křehké rohlíčky můžete plnit oblíbenými sladkými náplněmi. Upečené jsou raz dva!
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně