uvařila 9. 10. 2010 18:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 10. 2010 18:56
těstoviny, maso uzené, sýr eidam, špenát listový mražený, žampióny, cibulka lahůdková, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, smetana zakysaná, vejce, olej olivový, sůl, koření italské bylinky, koření velenka, sůl kouřová, tuk ztužený, strouhanka
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit