uvařila 12. 10. 2010 16:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 10. 2010 16:59
těstoviny, maso mleté, cibule šalotka, vejce, strouhanka, petrželka hladkolistá, česnek, špenát mražený, hlíva ústřičná, bujón, smetana zakysaná, pepř černý, sůl, olej, parmazán
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Domácí pesto z medvědího česneku jen z pár ingrediencí: Hodí se do rizota i k masu a při správném skladování vydrží až půl roku
Jak na výborný jarní špenát z kopřiv: Mladé lístky je nutné dobře spařit, pak bude chuť jemná a lahodná
Pečení na neděli: Vyzkoušejte fantastické chodské koláče s rumem a smetanou!