uvařila 28. 2. 2010 16:45
rajčatová omáčka ve stadiu vaření
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 2. 2010 16:45
rajčatová omáčka ve stadiu vaření
těstoviny, olej olivový, cibulka jarní, česnek, rajče, koření oregáno, bobkový list, protlak rajčatový, cukr, sůl, pepř, máslo, maso kuřecí, lupínky mandlové, smetana ke šlehání, sůl, pepř
Francouzská cibulačka: Božský vyprošťovák, který se dostal z tržiště až na královský stůl
Mojito Pavlova od Terezy z Peče celá země: Slavný dezert spojený s ještě slavnějším koktejlem nadchne každého
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle